Laatste wijziging 17 december 2017

Er zijn reeds meer dan 290.000 bezoekers op deze website

Reacties, opmerkingen enz. zijn altijd welkom en mogen via 'contact' onderaan deze pagina worden doorgegeven.

TONEEL LAMME GOEDZAK TIEN JAAR OP DE PLANKEN

Nogmaals proficiat aan alle spelers en medewerkers. Het was een geslaagd toneelseizoen. We zijn een goed team.

Iedereen van harte bedankt! Jullie hebben 'Operatie Pandora" nog beter tot leven gebracht, dan ik had gehoopt.

Hierbij wil ik jullie reeds enkele data meegeven om te noteren:                                           - Nieuwjaarsreceptie op vrijdag 2 februari 2018 vanaf 18u                                                             - daguitstap op zaterdag 21 april 2018                                                                                                    - opvoeringen in 2018 : zaterdag 3 en zondag 4 november en vrijdag 9 en   zaterdag 10 november                                                               Gans de dag repetitie op zondag 14 oktober :

Jullie voorzitster

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste leden van onze vereniging en toneelvrienden,

In naam van ons bestuur wens ik jullie gezellige en vooral veilige feestdagen toe.

DE STERRESTOET OP ZATERDAG 16 DECEMBER 2017