zijn we gestart met de opvoering van het kersttoneel  "De hemel is nooit veraf" van Georges Guilini.

José Desender heeft deze komedie herwerkt en geregisseerd. Dit stuk werd  zes keer opgevoerd , onder meer in het Parochiaal Centrum en de Valkaart te Oostkamp,  2 rusthuizen te Brugge en twee maal in het parochiaal Centrum van de H. Magdalenaparochie te Brugge.

Gezien de vele positieve reacties besloten we om door te gaan.

Zie rubriek 2008.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Begin februari 2009 hebben we de toneelvereniging  "Lamme Goedzak" officieel opgericht.

In december 2009 hebben we  de  avondvullende komedie

"Hallo, is 't ministerie open?" gebracht van Fons Vinck.

Regie José Desender - met een bezetting van 14 spelers.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij de rubriek 2009.

- In februari 2010

werden we door Stad Brugge officieel erkend als toneelvereniging.

Op 2 april 2010, goede vrijdag,  is onze talentvolle speelster Jeannintje Degrande  overleden. We zullen haar blijven herinneren als een actrice met een totale inzet en doorzetting. Ze was door iedereen graag gezien en was een voorbeeld voor ons allen (zie berichten)

In december 2010 brachten we de komedie "Kapper aan de kapstok" van Luc Kerkhofs .

Regie : Antoon Van den Broecke.

Nadere informatie kunt u terugvinden bij Welkom en/of bij 2010.

- uitstap naar opvoering "Kapper aan de kapstok" te Zoersel op 20 maart.

-  14 augustus : barbecue

-  In november voeren we "Fele groesen aus Tirol" van Fons Vinck op met een bezetting van 16 spelers. Veel personages van"Hallo is 't ministerie open? " spelen opnieuw mee.

regie : José Desender

- 15 augustus : 11 leden van onze toneelgroep doen mee aan de Blindekesprocessie.

In 2012 voerden we de komedie "De nieuwe euromiljonairs" van Louis Boonen op.

Regie : José Desender

Zie andere rubrieken 2012 voor nadere informatie.

Zie ook nevenactiviteiten 2012

Dit jaar brengen we "Rust, Vrede & Flinterman" geschreven door Ton Davidse.

Regie : José Desender

Zie rubriek 2013 voor korte inhoud, rolverdeling...

Dirk Deckers staat dit jaar in voor de regie. We voeren de komedie "Frits" van Luc Kerckhofs op.

Voor nadere informatie en korte inhoud zie rubriek 2014.

Dit jaar kozen we voor de komedie "In de sacoche" van Pol Anrys.

Dirk Deckers regisseert.

Zie rubriek 2015 voor meer informatie.

2016

Dit jaar hebben we gekozen voor de komedie "Drinkt God Duvel?" van Bruno Timp.    Dirk Deckers zal voor de derde opeenvolgende maal de regie op zich nemen.                Nader informatie is terug te vinden bij 2016

2017

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van onze vereniging spelen we dit jaar de komedie "Operatie Pandora". Dit stuk werd geschreven door José Desender en wordt ook door haar geregisseerd.

Zie rubriek 2017 voor meer informatie.