OVERLIJDEN VAN ROMAAN DEGRENDELE

Met diepe verslagenheid laten we weten dat Romaan Degrendele op 2 januari is overleden. Hij was 71 jaar. Romaan was lid van onze vereniging sinds 2008 bij de oprichting. Hij was zeven jaar secretaris, hij heeft verschillende rollen gespeeld en was een vaste medewerker.

In naam van onze toneelvereniging, onze innige deelneming aan Rita, kinderen en kleinkinderen en de ganse familie.

We zullen hem missen!

Het afscheid ging door op woensdag 10 januari in de aula van de begrafenisondernemer Timmerman te Loppem om 10u.

Uit de voorgelezen teksten van familie en vrienden blijkt hoe sociaal bewogen Romaan was. Hij was in tal van verenigingen en was altijd bereid om te helpen. We zullen hem missen als medewerker  maar zeker ook als vriend.

HUWELIJK VAN CORINE NEYTS EN FILIP DE BACKER OP ZATERDAG 9 SEPTEMBER 2017

BERICHTEN

05/02/2010

Met grote verslagenheid melden we u dat onze speelster De Grande Jeannine overleden is op Goede Vrijdag 2 april 2010Ze was een kleine dame met veel talent.Jeannintje was een voorbeeld van moed en doorzetting.

Ze speelde in 2008 en 2009, zonder enige ervaring, telkens één van de hoofdrollen. Ze was  een natuurtalent. We zullen haar missen als vriendin en als actrice.

De begrafenis is doorgegaan op vrijdag 9 april 2010 om 11 uur in de kerk van Oostkamp.

18/12/2010- Hallo is 't ministerie open? 18/12/2010