👷‍ Deze website loopt op haar laatste benen. In januari 2023 zal ze van het internet verdwijnen.👋
2017 -  Enkele reacties -  lammegoedzak

TONEEL LAMME GOEDZAK

Assebroek

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Enkele reacties

BEDANKT MAGALI VOOR DE MOOIE COMMENTAREN
Toneelkring Lamme Goedzak

Moe, maar voldaan kunnen we terug kijken naar 4 prachtige voorstellingen en naar een fantastisch 10 jarig bestaan van onze toneelgroep.

Hierbij wil ik enkele mensen bedanken.

In eerste instantie José Desender om 10 jaar geleden het gekke idee te hebben om een toneelgroep op te richten 🤣 en daarbij ook voorzitster wilde worden. En voor het uniek stuk die ze dit jaar zelf schreef en regisseerde voor ons 10 jarig bestaan. Proficiat daarvoor en voor al de rest die je doet.Ook haar lieftallige echtgenoot Wilfried Wynthein willen we graag bedanken daarvoor.

Nu geen toneel zonder spelers natuurlijk, dus dank voor jullie inzet, motivatie en vriendschap. Tijdens, voor en na het spelen. Jullie hebben dit fantastisch gedaan allemaal. Corine NeytsEls VanderleenAlex VerstringeRobin SegaertCéline VossenGilles CoensKelvin BossutMartine Biltiau , Martin, Stephan, Marleen en Magali Lingier.

Vergeet ook niet alle medewerkers die meehelpen achter de schermen, geluid Jean Luc CasterRomaan Degrendele, belichting Kelvin Bossut, grime Jeannine De Lissnyder, decor, catering Arnold Bolle verkoop kaarten en bonnetjes Rita Deleye,... en voor de dorstige onder ons in de pauze de barmedewerkers Marie-Christine DeprezFilip De Backer, Jean-Marie, Franky en Linda(heel belangrijk😘)

And last but not least....

Het publiek. 
De mensen die ieder jaar terug komen en ook de nieuwe mensen die voor de eerste keer kwamen kijken, want zonder jullie zou het ook maar saai zijn.

Gewoonweg een hele grote dikke vette merci aan iedereen die bij dit gebeuren aanwezig is of helpt. (Ook de mensen die ik vergat of niet kon taggen)

See you all next year!!!

ENKELE REACTIES 

Beste, 

Mijn gelukwensen met jullie laatste stuk. Ik ben dan een van de
bevoorrechten die zich een goed idee kan vormen omtrent de inspanningen die een dergelijke productie vergt.

Chapeau, da's tenminste een positief verhaal,waarvoor ik mijn hoed afdoe. Zeker minstens even goed als jullie vorige editie welke ik de beste editie vond van alle die ik van jullie zag. Knap dat je dit zelf hebt geschreven José. Martine, je rol was je op het lijf geschreven,de rol van de energieke madam met karakter gaat je goed af...

Met vriendelijke groeten en courage voor vanavond en volgende week, Geert

-------------------------------------------------------------

Eline Devooght 1e voorstelling gisterenavond was super!!! Uit het leven gegrepen inhoud (spijtig genoeg), zeer vlot gespeeld zonder enige hapering of leemte, muziek passend, kortom bijna professioneel ! Bravo aan alle leden (en met een spannende special effect ... bbrrrrr.... was dat verschieten.... ik verklap niets..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

foto van Toneel Lamme Goedzak.------------------------------------------

Kim De Prest

 
 
 
 
 
 
Super voorstelling gezien vanavond en daarna tot laat blijven plakken met mensen die ik al lang niet meer gezien had. Een zeer gezellige tijd gehad.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Erg grappige en ontspannende voorstelling, bedankt
-------------------------------------------
Els Baert Prachtig toneel!We hebben er echt van genoten. Proficiat voor José die het stuk geschreven heeft en met jullie 10 jarig bestaan, op naar de volgende 10 jaar.....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste José en Wilfried,

José proficiat met het zelf geschreven en geregisseerde toneelstuk " Operatie Pandora ".

Het was super mooi uitgevoerd door de spelers en was heden een actueel onderwerp.  

Ik heb niet iedereen persoonlijk kunnen bedanken, maar bij deze is dit een welgemeend dankjewel voor iedereen die actief meewerkte aan dit toneelstuk. De attentie was een leuke verrassing.

Mvg., Albert en Monique

-----------------------------------------------------------------------------

Dag José en Wilfried. We hebben er erg veel van genoten en beseffen hoeveel werk en tijd moet vergen om zoiets tot stand te brengen. Maar als je het graag doet moet het plezant zijn om je daar in te verliezen. We kunnen alleen maar bewondering hebben. We hebben erg veel moeten lachen. Het zat echt goed in mekaar. Jullie mogen fier zijn. Ik denk dat de meeste mensen genoten hebben. We zien mekaar zeker terug. Liefs Rita, Werner. 

---------------------------------------------------------------

 

VERLOOP

De generale repetitie startte rond 19 uur 40, wat ook vooraf aangekondigd was. Gelukkig hadden de meeste deelnemers goed opgelet en waren ze op tijd aanwezig. 2 dames moesten stilletjes binnen sluipen toen het stuk al gestart was (ik vermoed dat zij goed wisten wanneer het stuk startte, maar gewoon te laat waren).

De deelnemers waren al direct mee in de ambiance, bij de eerste tonen van ‘ ’t is moeilijk bescheiden te blijven’. Het stukje muziek was goed gekozen voor wat zou volgen.

De situaties waren herkenbaar en werden goed neergezet door de groep acteurs. Het verhaal werd overtuigend en met de juiste vaart gebracht, waardoor we al vlug mee waren in het verhaal en uitkeken naar de ontknoping na de pauze.

Iedereen was enthousiast over de opvoering.

Bart Hollevoet

                                                                           02/11/2017