REACTIE

GENERALE REPETITIE LAMME GOEDZAK: IN DE SACOCHE DONDERDAG 5 NOVEMBER OM 20 UUR

EEN EVALUATIE

VERLOOP VAN DE ACTIVITEIT

Toneelgroep Lamme Goedzak is duidelijk een waar de leden goed samenhangen én waar veel leden verschillende rollen opnemen (voorzitter speelt mee, acteurs zorgen ook voor techniek of verzorgen de bar, …).

Maar: wat belangrijker is, is natuurlijk de toneelvoorstelling die ze presenteren. En daar kan ik kort over zijn: de deelnemers waren zeer enthousiast. De verschillende figuren werden goed neergezet en het verhaal had voldoende vaart (hier waren wij minder kritisch dan de regisseur) en de aankleding van het stuk was mooi. De kleine foutjes werden met plezier vergeven, want er werd een zeer onderhoudend verhaal gebracht waarbij er vaak gegniffeld werd.                                                                                    Bart Hollevoet - 6/11/2015.

------------------------------------------------------------------

Nogmaals proficiat met je succesrijk optreden met gans uw gezelschap vanwege ons groepje. we zullen meestemmen voor de OSCAR.

Groeten, Christiane & Noël