BLOEDPROCESSIE EN BLINDEKESPROCESSIE

Er stonden heel wat wat leden van onze toneelvereniging  klaar om deel te nemen aan deze processies maar wegens het slechte weer werd besloten om deze processies niet te laten doorgaan.

BARBECUE OP 23 AUGUSTUS 2015 - 30 aanwezigen

Eerst waren er heerlijke vishapjes, verzorgd door Arnold, met een cocktail als aperitief,  gemaakt door Wilfried.

Dan was er BBQ met gemarineerde zalm met witte wijnsaus, worst, lamskroontjes, brazade van eend en côte à l' os met bearnaisesaus en een keuze aan groentjes en pasta. Dat heeft gesmaakt!

Dan kon iedereen de acht volksspelen uitproberen vooraleer tot het echte werk over te gaan en te spelen voor punten. Alle deelnemers mochten een prijs uitkiezen. Dan nog een bakje koffie met een cake en nog wat nakeuvelen.

Ik denk dat iedereen ervan genoten heeft!

- nieuwjaarsreceptie : zaterdag 24 januari 2015

Nevenactiviteiten 2015

-zaterdag 11 april 2015 - daguitstap met leden in Brugge.

- bezoek aan stadsarchief

- etentje in de Bocarme